top of page

Daar zaten we dan boven onze dampende latte: "Waarom bestaat er in het Waasland geen sprankelend en kwalitatief alternatief dat talent binnen de feestsector verzamelt en waar niet enkel trouwers maar eender wie die iets te vieren heeft inspiratie kan opdoen?"

Om dan twee seconden later te bedenken:"Als het er niet is, dan creëren we het toch gewoon zelf?! Dàt gesprek was het vuur aan de lont voor VONK FEESTBELEVING: dé beurs met getalenteerde en kwalitatieve experts binnen de feestsector, dus niet enkel voor huwelijken, maar ook voor verjaardagen, communiefeesten én bedrijfsfeesten.

 

HOE HET BEGON...

vonk-5298.jpg

Miek is een veelzijdige duizendpoot.

Naast leerkracht in het kleuteronderwijs is ze ook zelfstandige in bijberoep. Met HØEKT vertelt ze als ceremoniespreker de mooiste verhalen, en dat liefst met een klein HØEKT'je af. Creatief is ongetwijfeld haar middle name! Naast HØEKT baat ze ook Knuscabin uit, een heerlijk vakantieverblijf in onze Belgische kempen vlakbij het natuurgebied de Visbeekvallei.

Sieglinde is een powervrouw die al jaren als zelfstandige in het werkveld staat. Als fotografe van BEELDerig beschrijft ze zich als oprecht nieuwsgierig. Deze hoogsensitieve kameleon slaagt erin jou helemaal op je gemak te stellen voor haar lens! 

Wanneer Sieglinde niet achter haar lens te vinden is, vind je haar vast in haar prachtige tuin, in het centrum van Sint-Niklaas. Check zeker haar mooie project 'De grootste kleine eetbare tuin'.

bottom of page